ABB tacteo KNX senzor

on
Categories: ABB

ABB tacteo KNX senzor je kontrolni element za inteligentno upravljanje u stambenim zgradama visoke klase, luksuznim hotelima te javnim zgradama.

Luksuzno dizajniranom staklenom senzoru neograničenih mogućnosti glavna je funkcija zadovoljiti sve prohtjeve korisnika i stvoriti personalizirani doživljaj. Slobodno možemo reći da ga je ovisno o potrebama korisnika moguće „skrojiti po mjeri“. Velika paleta izbora boja i funkcija te veličina svaki pojedini senzor tako čini jedinstvenim u dizajnu i funkciji. Korisnik također sam definira i ikone i tekstove.

Senzor je u praksi visoko osjetljiv te se statusno svjetlo uključuje čim mu se približite rukom. Ako senzor dodirnete cijelim dlanom, aktivira se unaprijed programirana funkcija.

ABB tacteo KNX senzor je bez okvira, ravan i jedva dodiruje površinu zida te se tako uklapa u svaki dizajn. Zaštita od skidanja štiti senzor od krađe.

Asortiman ima svoju posebno praktičnu primjenu i u ugostiteljstvu. Senzor obavlja sve upravljačke zadatke hotela kojima se upravlja sa središnje toče, najčešće recepcije.

Mogućnost dodavanja logotipa i personaliziranih ikona dodatno personalizira senzore koji se tako uklapaju u korporativni identitet svake kompanije.

Korisničko sučelje ABB KNX senzora nudi gotovo neograničene mogućnosti za inteligentno umrežavanje zgrada funkcijama kao što su upravljanje grijanjem, položajem roleta i osvjetljenjem.

KNX termostat osigurava savršenu temperaturu i regulira ventilaciju.

ABB tacteo KNX senzor nudi individualna i fleksibilna rješenja za kontrolu pristupa u hotelskim sobama i apartmanima te je zahvaljujući središnjem upravljačkom sustavu upravljanje lakše i ekonomičnije. Sustav u hotelima minimizira troškove energije i postiže znatne uštede. Sustav je fleksibilan i u situacijama potrebe za njegovim reprogramiranjem i dodavanjem dodatnih uređaja u sustav.

U sobama beskontaktni čitač kartica omogućuje gostima lak pristup. Kad se kartica umetne u čitač, upravljati se može centralno i intuitivno.

Upravljački elementi su također dostupni i u različitim veličinama. Što je veći upravljački element, moguće je integrirati više ikona i funkcija na ploču.

Pogledajte široku ponudu KNX senzora na našem web shopu.

Za više informacija o ABB tacteo KNX senzorima preuzmite brošuru.