Terra AC wallbox

on
Categories: ABB

Industrijski analitičari smatrali su dugo vremena 2020. godinu kao prijelomnu u usvajanju električnih vozila na globalnom tržištu. Predviđa se da će se prodaja osobnih električnih vozila povećati na 28 milijuna do 2030. godine te da će do 2040. imati udio od 57% u ukupnoj globalnoj prodaji osobnih automobila.

Da bi se zadovoljila rastuća potražnja za kvalitetnim, ali i pristupačnim povezanim punjenjem u privatnom i poslovnim sektoru, razvijena je ABB-ova Terra AC zidna kutija.

ABB-ov Terra AC wallbox vrhunski je kućni punjač za električna vozila. Dostupna je u varijantama do 22kW kako bi osigurala kompatibilnost u što većem  broju zgrada diljem svijeta. Nudi sigurno, pametno i održivo rješenje za punjenje. Jednostavna je za integraciju i korištenje i moguće ju je neprimjetno integrirati s digitalnim načinom života kupaca. Potrošačima omogućuje da učinkovito upravljaju energijom i doprinose zelenijem društvu.

Ova zidna kutija koristi povezivost koja omogućuje ažuriranje konfiguracije i softvera putem aplikacije ili daljinski putem clouda, pružajući veliku fleksibilnost i umanjujući potrebu za intervencijom na licu mjesta te maksimizirajući vrijeme rada i učinkovitost.

Svaki punjač opremljen je mjeračem energije koji se može integrirati sa sustavima upravljanja energijom u pametnim zgradama.

Prednosti ABB-ove Terra AC zidne kutije:

  • Više mogućnosti povezivanja uključujući wifi Bluetooth i Ethernet
  • Dizajn koji se uklapa u svaki prostor
  • Kompatibilnost s većinom električnih vozila
  • Visoka kvaliteta i otpornost na prašinu i vodu u težim vremenskim uvjetima
  • Jednostavnost korištenja
  • Mogućnost integracije s ABB-ovim komplementarnim rješenjima za automatizaciju zgrada
  • Visoka razina sigurnosti i zaštite

Više o proizvodima pogledajte na našem web shopu.

Brošuru proizvoda preuzmite ovdje.