ABB-ov asortiman Ekip UP

on
Categories: ABB

Ekip UP je niskonaponska digitalna jedinica koja nadzire, štiti i kontrolira postrojenja te digitalizira kompletnu izvedbu postrojenja zahvaljujući naprednom softveru. Jedinica je prikladna za različite aplikacije, bez potrebe za dodatnim vanjskim uređajima.

Prednosti i mogućnosti Ekip UP-a:

  • brzo ažuriranje starog sustava na novu razinu
  • nadogradnja postrojenja i dobivanje više funkcija kako bi se mogle pokriti dodatne mogućnosti
  • učitavanje dodatnih mjerenja i bolje upravljanje energijom
  • maksimiziranje vremena rada

Ova jedinica spremna je za različite primjene mjerenja, zaštite i upravljanja u polju distribucije i automatizacije. Sastoji se od monitora, releja i jedinica za upravljanje napajanjem. Ekip Up čini svaku centralu pametnom, omogućavajući daljinski nadzor s bilo kojeg prijenosnog računala ili tableta.

Ekip UP monitor je višenamjenski multimetar za mjerenje energije s ugrađenim mrežnim analizatorom, zapisivačima podataka, naprednom vezom i pristupnikom za komunikaciju u oblaku.

Mjerenje glavnih energetskih parametara jamče rogowski zavojnice, sa ili bez vanjskih senzora napona. Pomoću integriranog mrežnog analizatora Ekip UP monitor može mjeriti vrijednost i samu kvalitetu energije.

Zahvaljujući modulima s utičnim ulošcima, vrlo je jednostavno dijeliti podatke s nadzornim sustavima. Jednostavno se konfigura pomoću grafičkog sučelja. Potpuna povezanost za integraciju sustava i automatizaciju napajanja može se postići u istoj jedinici s do 4 protokola (ModbusTCP, Modbus RTU, Profinet, Profibus, DeviceNet, Ethernet/IP, openADR, Ekip Link).

Ekip UP Protect i Protect+ su svestrani zaštitni releji. Osim mogućnosti nadzora, nude opsežan popis ANSI zaštite za proizvodnju i distribuciju energije.

Ekip UP Control i Control+ su jedinice za upravljanje napajanjem za potrebe odgovora na zahtjeve i kontrole mikromreža.

Proizvode pronađite na našem web shopu.