ABB-ov asortiman osigurača za zaštitu invertera

on
Categories: ABB

ABB-ov asortiman osigurača za zaštitu invertera optimalno je rješenja za zaštitu od kratkog spoja i preopterećenja u niskonaponskim električnim distribucijskim mrežama.

Ovi proizvodi dizajnirani su za jednostavnu, sigurnu i pouzdanu instalaciju i rad u podstanicama, kabelskim razvodnim ormarima (CDC), razdjelnim pločama u kompaktnim sekundarnim podstanicama (CSS) i razdjelnim pločama u industrijskim, komercijalnim i stambenim aplikacijama.

Ovakvi osigurači u poboljšanoj izvedbi spremni su za trendove koji idu prema višoj razini napona, do 1000 V AC. Rad na višim naponima smanjuje gubitke u prijenosu energije i smanjuje troškove industrijskih postrojenja, uz ograničavanje utjecaja bilo kakve greške, smanjujući vrijeme zastoja i maksimizirajući produktivnost.

Asortiman InLine II dizajniran je prema najzahtjevnijim kupcima. Dostupan je u dvije različite verzije: ZLBM za uštedu prostora i ZHBM za jednostavnu integraciju strujnih transformatora na stražnjoj strani. Različiti pribor i kabelske stezaljke omogućuju fleksibilnu instalaciju. Inline II s integriranim ITS2 dostupan je sa svim funkcijama mjerenja i nadzora ugrađenim u jedan uređaj koji zahtijeva 80% manje vremena za ugradnju u usporedbi s vanjskim mjeračima energije. Stupanj zaštite je IP30.

EasyLine XLP asortiman rastavljača s osiguračima osigurava visoku zaštitu i pouzdan rad u kritičnim energetskim aplikacijama, razvodnim pločama i kondenzatorskim baterijama. Instalacija je jednostavna i brza. EasyLine je moguće ugraditi u različite distribucijske sustave pomoću adaptera sabirnica. Stupanj zaštite je IP30 u zatvorenom i IP20 u otvorenom položaju.

SlimLine XRG nudi poboljšanu energetsku učinkovitost za sve zahtjevnija tržišta, smanjujući porast temperature i omogućavajući bolje performanse na cijeloj ploči. Instalacija je brza i laka, s jednostavnim utičnim kontaktima. Integrirana ITS2 povezivost u Cloudu olakšava praćenje ključnih električnih parametara, a praćenje u stvarnom vremenu pomaže jednostavnoj i sigurnoj optimizaciji mreže.

Rastavne sklopke i pruge pronađite na našem web shopu.