M1M multimetri ABB

on
Categories: ABB

M1M 15, M1M 20 i M1M 30 ABB-ovi su višenamjenski mjerači snage za nadzor električnog sustava i analizu kvalitete električne energije u uređaju.

ABB-ova linija multimetara i analizatora mreže pokriva sve potrebe za procjenom kvalitete električne energije, od osnovnih mjerenja do napredne analize. Također, udovoljava glavnim zahtjevima za nadzor kvalitete električne energije u poslovnim i industrijskim zgradama.

Kompletan M1M ABB asortiman jednostavan je za korištenje i nudi sve mjerne značajke potrebne za osnovno praćenje kvalitete električne energije. Zahvaljujući integriranim funkcionalnostima i komunikacijskim protokolima, ovi proizvodi se mogu koristiti u velikom broju projekata i odgovaraju širokom rasponu aplikacija.

Jednostavnost korištenja omogućava intuitivna struktura izbornika na jasnim i velikim LED i LCD zaslonima s pozadinskim osvjetljenjem. Povratne informacije o ispravnim operacijama i brzu reakciju na događaje u sustavu osiguravaju ikone alarma i prednje LED diode na svim verzijama proizvoda.

Proces ugradnje je optimiziran jer kompaktni mjerači snage osiguravaju okomito postavljanje terminala za jednostavno ožičenje kabela izravno sa strane. Proizvod je opremljen kopčama za montažu pa za njegovu ugradnju nije potreban poseban alat.

Mjerač omogućuje pouzdano mjerenje kako bi se što preciznije analizirala energetska učinkovitost električnog sustava.

Prednosti M1M multimetra:

  • Osvjetljeni zaslon i jednostavno očitavanje podataka
  • LED diode sa strane za pomoć pri navigaciji po izborniku
  • Pouzdano mjerenje električnih parametara za osnovne primjene uključujući napon, struju, frekvenciju, snagu i energiju
  • Jednostavno kabliranje unutar centrale

Analizatore mreže pronađite na našem web shopu.