Sustav mjerenja CMS

on
Categories: ABB

ABB-ov sustav mjerenja CMS sastoji se od upravljačke jedinice i senzora. Te komponente se mogu vrlo jednostavno i pregledno rasporediti unutar upravljačkih i razvodnih ormara. Zahvaljujući svom dizajnu, sustav je idealan kao jednostavno rješenje za nadogradnju za postojeće instalacije. Senzori se u ormare montiraju bez posebnih alata te nema potrebe za uobičajenim kompliciranim ožičenjem. Zahvaljujući intuitivnom operativnom konceptu, sustav se može postaviti i pripremiti za mjerenje u nekoliko minuta.

Jedan je senzor u sustavu koji mjeri sve vrste struje: istosmjernu, izmjeničnu ili mješovitu u mjernom rasponu do 160A.

Sustav je moguće nadograditi ili modificirati u bilo kojem trenutku jer je iznimno fleksibilan i modularan. Nadogradnja je također moguća senzor po senzor. Potrebno ožičenje je minimalno u tom slučaju te osigurava maksimalnu stabilnost sustava.

Kvaliteta sustava za nadzor kruga ovisi o snagama pojedinačnih komponenti i njihovoj međusobnoj interakciji. ABB-ov CMS sustav izuzetno je kvalitetan te su sve njegove komponente u potpunosti optimizirane.

Sve je moguće ugraditi u jedinicu širine 18mm ili 25mm kako bi se omogućila učinkovita i precizna mjerenja.

Svaki senzor opremljen je vlastitim mikroprocesorom za obradu signala pa se mjerni podaci digitalno prenose na upravljačku jedinicu preko sučelja sabirnice

Senzori su dostupni u izvedbi s čvrstom ili otvorenom jezgrom.

Upravljačke jedinice dostupne su u dva oblika, CMS-600 i CMS-700.

Više o sustavima mjerenja pronađite na našem web shopu.