TruONE automatske sklopke za izmjenu napajanja (ATS)

on
Categories: ABB

ABB-ove sklopke za izmjenu napajanja, serije TruONE, prve su namjenski izrađene sklopke sa kontrolerom u jednom uređaju. Uz to, ABB svojim korisnicima nudi „cloud“ usluge te tako unapređuje sam rad sklopke.

Jednostavnošću instalacije, TruONE sklopke za izmjenu napajanja smanjuju vrijeme instaliranja za 80%, dok testovi performansi prelaze svaku granicu standardnih potreba.

Zbog mogućnosti planiranja i predviđanja održavanja, te modularnih komponenata, smanjilo se vrijeme i cijena servisiranja. Također, za razliku od klasičnih ATS uređaja, TruONE omogućuje hitno manualno prebacivanje pod teretom u slučaju kvara.

Unaprijed napravljene konfiguracijske datoteke mogu se prenijeti s drugog računala na TrueOne smanjujući ljudske pogreške kao i vrijeme programiranja čak za 80%.

TruONE predstavlja velik pomak u inženjerstvu i važan tehnološki napredak.

Prilikom odabira automatske sklopke za izmjenu napajanja, potrebno je razmišljati o tri bitne komponente:

  1. Fleksibilnost – visoka otpornost na kratki spoj pri zatvaranju.
  2. Mjerenje – industrijski uređaji za distribuciju i upravljanje električnom energijom sve su pametniji te opremljeniji raznim senzorima koji pružaju mnogo podataka. Sve to uvelike poboljšava operativnu kontrolu i omogućuje učinkovito održavanje i pouzdanost u upravljanju energijom.
  3. Komunikacija – ključna razliku između različitih ATS opcija. Korist od dostupnih podataka povećava se kada se oni mogu dijeliti, bilo u cijeloj tvornici ili putem oblaka do udaljenih lokacija.

Više o proizvodima pogledajte na našem web shopu.