Instalacijski kanali

on
Categories: ABB

ABB-ovi plastični i metalni instalacijski kanali uključuju nekoliko različitih tipova proizvoda dizajniranih za pružanje specifičnih instalacijskih rješenja za stambenu, poslovnu i primjenu u industriji. Široki asortiman nudi najmodernija tehnološka rješenja i ispunjava većinu zahtjeva za vanjski dizajn instalacije, a da ne umanjuje kvalitetu i već postignute visoke sigurnosne standarde.

Tipovi ABB-ovih instalacijskih kanala:

  • Samoljepljivi mini kanali (bez poklopca i s poklopcem)
  • Mini kanal sa standardnim i sa priljepljivim poklopcem
  • Držač kabela i opreme od termoplastičnog materijala (za zidnu i stropnu montažu)
  • Podni kanali
  • Plastični kanali i ulošci za industrijsku upotrebu
  • Kanali za ožičenje od termoplastičnog materijala (bez halogena)
  • Metalni kanali i nosači za industrijsku upotrebu
  • Nosači kabela od čelične žice

Kanali za ožičenje su redizajnirani,  gornji profil rebara promijenjen je kako bi se poklopac lakše otvarao i zatvarao te je u ponudu dodano još 6 proizvoda različitih dimenzija. Novi fleksibilni kanal od termoplastičnog materijala dostupan je u 7 veličina koje se mogu savijati i uvijati bez lomljenja.

ABB-ovi sustavi kabelskih kanala kombiniraju snagu i svestranost čime se osigurava nepropusnost i pojednostavljuje rad.

Termoplastični kanali za ožičenje bez halogena imaju istu snagu i jednostavni su za korištenje kao i ostali proizvodi u ovoj liniji, ali imaju više prednosti u pogledu strukturnih značajki. Izgrađeni su od materijala bez halogena te su tako prikladni su za potrebe ožičenja u opasnim područjima kao što su područja koja su u opasnosti od požara.

Metalni kabelski kanali ABB-a rješavaju različite potrebe komercijalnog i industrijskog ožičenja bez obzira na okruženje. Proizvedeni su od ugljičnog čelika te time idealni za postavljanje u posebnim uvjetima kao što su prostorije s visokom koncentracijom vlage ili saliniteta ili na mjestima gdje se koriste kiseline.

ABB-ove instalacijske kanale pronađite na našem web shopu.