SACE Emax2

on
Categories: ABB

SACE Emax2 ABB-ovi prekidači razvili su veliki broj funkcija kako bi postali univerzalno rješenje koje može upravljati niskonaponskim distribucijskim sustavima. U skladu sa sve većim zahtjevima mreže, zahvaljujući svojim karakterističnim značajkama, ovaj prekidač postavlja nove smjernice za razvoj modernih sustava.

Projektirani su prvenstveno da bi povećali učinkovitost u svim instalacijama. Moguća je potpuna integracija u pametne mreže u zgradama i industrijskim postrojenjima. Proizvod je dostupan u četiri veličine koje osiguravaju visoku kvalitetu izvedbe u kompaktnim dimenzijama. Sve faze rada su pojednostavljene što proizvod čini jednostavnijim i sigurnijim za upotrebu.

SACE Emax2 je proizvod koji pruža skup funkcija toliko naprednih i potpunih da ih je moguće usporediti s onima srednjenaponskih releja, s tim da je razlika u tome što su sva ožičenja i softver ugrađeni unutar prekidača. Također može ponuditi plug-and-play rješenja za sve potrebe zaštite: može osigurati zaštitu generatora bez potrebe za vanjskim namjenskim relejima, jamčiti potpunu selektivnost koristeći zonsku selektivnost između uzvodnih i nizvodnih prekidača i osigurati maksimalan kontinuitet usluge zahvaljujući ugrađenoj usmjerenoj zaštiti (u slučaju kvara na jednom transformatoru, samo će taj transformator biti isključen).

Inovativan all-in-one model može upravljati svim uvjetima mreže zahvaljujući naprednim funkcijama kao što su smanjenje opterećenja, kontroler napajanja, ATS, zaštita sučelja, logika sinkronizacije, adaptivna zaštita.

Kompletna mjerenja struje, napona, snage, Emax 2 obavlja s prvoklasnom točnošću.

Savršeno se integrira u sve sustave automatizacije i upravljanja energijom zahvaljujući osam podržanih komunikacijskih protokola.  Zahvaljujući takvoj svojoj komunikacijskoj sposobnosti, ovo je prvi niskonaponski prekidač koji je ikad integriran u svijet mogućnosti automatizacije podstanica.

Koristeći napredni algoritam, okidačke jedinice mogu implementirati učinkovitu rutinu rasterećenja ili umetanja opterećenja, a sve temeljeno na prethodnim preciznim mjerenjima.

Emax proizvode pronađite na našem web shopu.