ABB secure@home

on
Categories: ABB

ABB-ov secure@home sustav bežični je sustav kojim se štite stambeni objekti i ostale nekretnine od provala i krađa, kao i od nepredviđenih situacija, npr. požara ili prodora vode. Sustav se lako postavlja, nije potrebno bušiti zidove ili podove, a moguće ga je i lako integrirati u free@home sustav, ABB-ov vodeći sustav kućne automatizacije. Free@home dodatno može signalizirati opasnost iznenadnim paljenjem svjetala ili podizanjem roleta.

Sustav nudi maksimalnu fleksibilnost te se tako uklapa u dizajn bilo kojeg doma. Jednostavan je za instalaciju i programiranje i kao takav omogućuje uštedu vremena.

Secure@home je jednostavan za korištenje kroz aplikaciju na pametnom telefonu ili tabletu. Također je opremljen najnovijom tehnologijom i odašilje i prima signal na 868,3MHz, što ga čini sposobnim razlikovati i tumačiti signale s apsolutnom preciznošću. Dvosmjerna šifrirana komunikacija omogućuje ograničavanje potrošnje energije i pruža veću sigurnost tijekom prijenosa.

Centralna jedinica sustava opremljena je integriranim GSM sučeljem preko kojeg se svaki alarm odmah šalje glasovnim pozivom ili SMS-om na sve programirane telefonske brojeve.

S elegantnim plug-and-play daljinskim upravljačem snaga protuprovalnog sustava je u rukama korisnika. Četiri tipke su potpuno konfigurirane, a jednu je moguće slobodno konfigurirati. Funkcije tipki su aktivacija unutarnjih i vanjskih alarmnih sustava, deaktiviranje protuprovalnih zona, te pokretanje alarma za paniku.

Volumetrijski senzori detektiraju svaki pokret i prisutnost u kući. Optički detektor dima može identificirati povećanu koncentraciju dima, što je najčešće znak požara, dok detektor topline požar točnije detektira. Detektori poplave štite od curenja vode koje može prouzročiti velike štete u domu.

Proizvode za automatizaciju u zgradarstvu pronađite na našem web shopu.